Flekkerhytta er nå åpen for nettbooking

Foto: Kristin Laue Næspe

Flekkerhytta er en av våre mest populære hytter, og nå kan du kjapt og enkelt sjekke ledighet selv om du ønsker deg på tur.

Om hytta:

Flekkerhytta består av et hovedhus med to etasjer:

Kurs- og aktivitetssenter (1. etasje) - Tilrettelagt for grupper og skoleklasser:
1. etasje på Flekkerhytta disponeres av DNT Telemark som et tur- og aktivitetssenter. Her er det et stort rom hvor man kan ha undervisning, lunsj, eller rett og slett varme seg litt. DNT Telemark gir et tilbud til grupper, skoleklasser eller bedrifter som vil på tur. Takket være Sparebankstiftelsen har DNT Telemark kunnet utstyre hytta med blant annet lavvoer, kanoer, primuser, opplæringkart, kompass og mer. Ta kontakt med DNT Telemark for full oversikt. På hytteveggen er det en liten buldrevegg for barn, og i skogen rett ved er det et stort klatrefelt, som er boltet av Grenland Klatreklubb.

Det er mulig å bestille aktivitetsledere som legger opp program med f. eks. klatring, kano, kart og kompass, osv. Ta kontakt med DNT Telemark på tlf. 35 53 25 55 eller telemark@dnt.no

I andre etasje finner du bodelen med soveplass til 6 stk fordelt på to soverom,hvorav et av dem har dobbeltseng(de kan deles i to) og et rom med tre senger. Den siste sengen finner du i stua. Man har også tilgang på en reiseseng for barn. Hytta har strøm, men ikke innlagt vann. Vannet hentes i Flekkeren. I tilegg til hovedhuset finner du grillhytta litt oppi lia, utetoalettene og et båthus.

På Flekkerhytta kan du legge opp dagen etter vær og humør. Her finnes det alltid noe å gjøre. Hva med å starte dagen med å løpe rett fra senga og ut i et forfriskende morgenbad for å kickstarte dagen. Ønsker du å nyte finværet kan du ligge å sole deg, bedrive medbragt vannaktivitet eller benytte deg av de 6 kanoene som følger leier av hytta.(fordrer leie av første etasje) Vannet er ofte blikkstille og har flotte solnedganger. Fiske er også ønsket da det er mye fisk i vannet som med fordel kan fiskes opp.Fiskekort fås på inatur.no eller hos oss. Det bugner av turstier i området, og et besøk opp til Nare anbefales på det varmeste. Nydelig tursti og magisk utsikt fra toppen.For de aktive barna er det montert klatrevegg på en av hyttas yttervegger, natursti i skogen og en grillhytte man kan kose seg på. Man kan ha med hengekøye og ta noen avslappende timer på øyet, eller lese en god bok. Hyttetomta er også stor og forholdsvis flatt så her er det rom for å spille kubb, badminton,fotball eller hva som måtte friste. Brettspill finner man også i stua på hytta. Har man barn i barnevogn finnes det grusvei man kan trille den lille på om man ønsker en liten trilletur.Det er kort og godt ingen hindring i verken vær eller humør for å finne noe å hygge seg med på Flekkerhytta.

Viktig info:

Det er viktig å merke seg at Flekkerhytta er en hytte som krever spesialnøkkel som må hentes hos oss.

Ved leie av 1 etasje separat eller i tilegg til 2 etasje må bookingen gå via oss.

Leietager disponerer hytta fra 12-12:00

Medlem  400,- pr natt  Øvrige 1000,-

Hund kan sove i bur i hyttas første etasje.

Nettbookingen for Flekkerhytta finner du her.  Her finner du tips til hvordan du booker våre hytter!

Skrevet av Kristin Laue Næspe 16. august 2019