Tidlig skiføre på Svanstul

Fra Fugleleiken i fjor vinter.
Fra Fugleleiken i fjor vinter. Foto: Katrine Tellsgård

Se hit alle ivrige skiløpere! Det meldes om skiføre på Svanstul og oppkjørt løype allerede nå.

Huldreløypa på Svanstul, som går forbi Fugleleiken Turisthytte, ble i går kjørt opp for første gang denne sesongen! Dette er gode nyheter for alle som trives ute på tur med ski på beina. Nå kan du gli avsted og nyte seinhøsten i hvit drakt.

Kanskje det også kan friste med en tur innom koselige Fugleleiken for et dagsbesøk eller en overnatting? Klikk her for å lese mer om hytta.

Når skisesongen sparkes i gang for fullt vil også vaffelvaktene på Fugleleiken stå parate. De sikrer at alle som tar turen innom får noe varmt i koppen og rykende ferske vafler, samt annen snacks som fungerer godt som belønnig for de små. Kan du tenke deg å være vaffelvakt i vinter selv? Dette er en veldig koselig frivillig jobb, der du steker og serverer vafler og annet mellom 10 og 16 lørdag og søndag, og har ellers skiløypa rett utenfor husveggen til disposisjon. Kombinér gjerne vaffelvakta med en hyttetur sammen med familie eller venner. Peiskos og god middag på kvelden er en perfekt avslutning på en dag med vaffelsteking og skitur!

Skrevet av Katrine Tellsgård 14. november 2019