DNT Telemark Inviterer alle åttendeklassinger med på tur

Foto: Hilde Baar

OPPTUR er en nasjonal turdag der 8. klassinger over hele landet inviteres til en dag med friluftsliv, fysisk aktivitet og naturopplevelser! Årets OPPTUR går av stabelen onsdag 6. mai. Omlag halvparten av alle åttendeklassinger i landet - 34 000 ungdom fordelt på 120 arrangementer, deltar på arrangementet!

Onsdag 6.mai 2020 arrangerer Den Norske Turistforening OPPTUR for 15. gang!

DNT Telemark ønsker derfor å invitere alle åttendeklasser i Telemark til å delta på den nasjonale skoleturdagen i 2020! Vi merker en fin løype til en topp eller et utsiktspunkt i skolens nærområde på ca 10 km, litt avhengig av hvor i Telemark arrangementet er. Vi skal ha 8 arrangementer rundt om i Telemark, slik at skolen vil ha kortest mulig vei til samlingsplass.

Fokus på arrangementet er sosialt samvær, naturopplevelser og fysisk aktivitet. Det vil bli tilrettelagt for en flott tur i regi av DNT Telemark sine lokale turlag, samarbeidspartnere, og friluftslivsutdanninga ved USN.

OPPTUR varer en skoledag. Arrangementet er helt gratis å delta på for skolen din. 

Påmeldingsfrist 15. februar 2020 via denne linken. 

Har du spørsmål om arrangementet, kan du ta kontakt med amalie.holth@dnt.no (tlf: 45433741) eller dag-oyvind.olsen@dnt.no (tlf: 90859215). 

Vi gleder oss til tur med dere! 

Skrevet av Amalie Lund Holth 4. desember 2019