Fortsatt plasser på årets Kalhovdtur

September nærmer seg og dermed også Ut på tur med TTF sin årlige Kalhovd-tur. Turen ligger i år 9.-10. september, og det blir felles busstransport opp og ned

Avreise fra Spar Falkum/Skagerak Arena, Skien, onsdag kl.11.00. Vi er fremme ved Kalhovd cirka kl 15, og rekker en tur før middagen. Torsdag blir det mulighet for flere turer, før vi igjen setter oss i bussen kl. 17.00. 

NB Anders og Odd har bestemt seg for å bli igjen en ekstra dag og gå på tur, så har man lyst å slenge seg med dem, er det en mulighet. De som velger dette få selv organisere booking av den ekstra overnattingen og hjemtransport.    

Pris for opphold Kalhovd: 685,- for medlemmer og 785,- for øvrige. Dette inkluderer overnatting i 4 mannsrom, middag, frokost og nistepakke.

Transport:  200 kr. pr pers som turlederne samler inn. Vår buss har plass til 16 personer. Om flere ønsker å bli med ordner vi samkjøring i personbiler.

Påmelding: E-post til telemark@turistforeningen.no om at du ønsker å påmelde deg + fullt navn, om du er DNT-medlem, adresse, telefonnummer og info om eventuelle mat-allergier.                                                  
Alternativt kan du ringe på tlf: 35 53 25 55

Påmeldingsfrist: Onsdag 02.09.2015