Tilbud på turbuksen som passer både til fottur og ski!

Lett bukse spesielt utviklet for topptur i meget fleksibelt softshell-materiale med høy pusteevne. Funksjoner og detaljer som riktig plasserte lommer tilpasset sender/mottaker og god bevegelighet, innstrammingsmuligheter i livet og beltehemper slik at den kan brukes med og uten belte gjør Brekketind perfekt for deg som er aktiv i fjellet. Forsterkning nederst på bukseben motvirker slitasje og beskytter ved bruk av stegjern. Denne er stor i størrelsen, så velg en mindre enn normalt.

Vi har buksen i rosa og grå til dame og grå og grå med oransje glidelåser til herre.

Materialegenskaper
Vind- og vannavvisende 4- veis stretch-materiale med høy pusteevne og tørker raskt. Produktet inneholder bluesign® approved fabrics.

Ventilasjon
Gjennom åpne lommer.

Lommer
Frontlommer og baklomme (herre) i mesh for optimal pusteevne og ventilasjon. Frontlommene er skråstilt for ikke å komme i konflikt ved bevegelighet. Lårlomme tilpasset sender/mottaker (snøskredsøker). Liten hempe inni lomma for å holde sender/mottaker på plass.

Ytterligere funksjoner
Beltehemper. Innvendig bukseselehemper. Borrelåsjustering i livet (ekstra vidde for optimal ventilasjon ved høy aktivitet). Formsydd kneparti. Knapphull med mulighet for å sette inn strikk på innsiden av bukseben nede.

Medlemspris nå 900kr Veiledende: 1500kr

Er du ikke medlem? Meld deg inn her! ​​​​​​​