Skal du benytte tilbudet vårt i sommer? Da bør du melde deg inn!

Kalhovd turisthytte
Kalhovd turisthytte Foto: Marius Dalseg Sætre

Det kan være mye å spare på melde seg inn i DNT før årets Norgesferie starter.

Vi får mange spørsmål i disse dager om medlemskap hos oss. Noen er i tenkeboksen og lurer på om det lønner seg. Noen sier de ikke skal bruke tilbudet vårt i år. Skal du bruke tilbudet vårt lønner det seg alltid å være medlem. I tillegg støtter du alt det frivillige arbeidet som legges ned for å merke og rydde lokale turstier, holde hytter i stand og for å gi et godt tilbud av fellesturer. Selv om man ikke direkte benytter seg av vårt tilbud benytter svært mange seg av gode turmuligheter i eget nærområdet som ditt lokale turlag har satt i stand.  Ti-Topper`n i Grenland er for eksempel et kjempepopulært gratis tilbud som drives på frivillig basis med primus motor Roger Gundersen i spissen. Her legges det årlig ned utallige dugnadstimer!

Foto: Rine Grinilia

Skal du benytte DNT Telemarks, eller en annen forenings, tilbud i sommer? Da kan du spare mye på å melde deg inn. Vi har laget noen eksempler på hvor fort du kan tjene inn et standard medlemskap for voksen - som koster 710 kr i året - eller 60 kr i måneden om du vil.

Så fort tjener du inn medlemskapet ditt:

Eksempel 1:
Booking av Flekkerhytta (6 sengeplasser), ubetjent hytte:
Medlem: 400kr per døgn
Ikke-medlem: 1000kr per døgn

Fredag til søndag:
Medlem: 800kr
Ikke-medlem: 2000kr
Differanse: 1200kr.
Tjent inn på en helg!
Dersom du melder deg inn før du booker vil du altså uansett tjene 490kr sammenlignet med å booke uten medlemskap.

Eksempel 2:
Booking av Sjøbua (7 senger) på Øitangen på Jomfruland:
Medlem: 1750kr per døgn
Ikke-medlem: 2600kr per døgn
Differanse: 850kr
Tjent inn på ett døgn!
Dersom du melder deg inn før du booker vil du altså uansett tjene 140kr sammenlignet med å booke uten medlemskap.

Eksempel 3:
Deltagelse på fellesturen «Hyttetur på Hardangervidda»
En fem-dagers tur inkludert overnatting på tre ulike hytter med tre-retters middag på to av de betjente hyttene. Turledelse og felles transport. Og masse sosialt samvær!
Medlem: 5000kr
Ikke-medlem: 6000kr
Differanse 1000kr
Tjent inn på én fellestur!
Dersom du melder deg inn før du melder deg på turen vil du uansett spare 290kr sammenlignet med å booke uten medlemskap.

Ps. Alle medlemmer får 15% rabatt på turutstyr og kart både i vår butikk i Skien og på dntbutikken.no

Vi ønsker alle en riktig god tursommer og håper du vil støtte oss med ditt medlemskap.

Hovedmedlem 710 kr
Husstandsmedlem 390 kr