Velkommen til oss i tursenteret i Skien!

Nå er sommeren her for fullt og tursenteret i Skien er klare for å hjelpe deg med din sommertur, enten om du ønsker å komme innom, ringe oss eller sende en epost til telemark@dnt.no. Vi hjelper deg både med turplanlegging og veiledning for kjøp av klær og utstyr til din tur! 

I butikken finner du alt fra myggnetting til hengekøya og silkesengetøy, til ulltøy og tursekker. Så enten du trenger varme og vindtette klær til en uke på fjellet, eller en dagstursekk med plass til en liten hengekøye og et kompakt badehåndkle, har tursenteret uansett noe for deg.

Ikke alt man trenger til turen er utstyr, så om det er hjelp til planleggingen, turtips, eller anbefaling av hytter eller turstier, stiller vi mer en gjerne opp slik at turen din skal bli så bra som mulig. 

Som medlemmer i DNT vil både produktene i tursenteret og leie av hyttene bli mer lønnsomt og gi et lite snev ekstra turglede. Kontigenten går da til å vedlikeholde stier og hytter i ditt nærområde. Bli medlem her


Kom innom oss for å kjøpe kart til dine opplevelser i sommer! Vi er størt på kart i Telemark og dekker store områder både lokalt og rundt i landet! 

Skrevet av Henriette Hack 25. juni 2020