Ta turen til kysten i høst

Øitangen i høstdrakt
Øitangen i høstdrakt Foto: Petter Helge Hareide

Høsten nærmer seg med stormskritt, og Øitangen ønsker deg velkommen for å tilbringe noen av høstdagene dine hos oss! Høsten er en vakker og fargerik årstid ved kysten, og har masse å tilby på selv når sommersesongen er over. Høsten byr nemlig på herlige muligheter for plukking av sopp og bær, fyring i peisen på kvelstid, sterke høstfarger, og en noe friskere luft.

Om høsten går Jomfruland fra å være grønn og frodig til å ta på seg den vakkre lune høstdrakten. Lufta blir kald og klarere, og bølgene fra Skagerak vil skylle innover rullesteinstranda, som strekker seg 7,5 km på utsiden av øya! I løpet av høstsesongen bogner det av sopp og friske bær rundt omkring, og er du heldig rekker du å smake på de store, søte bjørnebærene før frosten kommer.

Atmosfæren er stille, høstsolen varmer og det kan være helt vindstille eller full storm. Uansett vær er det fantastisk å kunne kle på seg og rusle ut fra Øitangen og rett inn i nasjonalparken, for det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær.

Øitangen og Jomfruland har mye å by på året rundt! Du kan lese mer om hva som skjer på øya her!

Høres dette ut som høsten for deg? Øitangen har enda ledige datoer for deg og dine i høst! Booking av oppholdet gjør du enkelt her!

Ta kontakt med vertskapet på oitangen@dnt.no, eller tursenteret for spørsmål, turtips, eller mer info!

Støtt opp om hyttetilbudet, og få rabatt på oppholdet ved å være medlem av DNT!

Som medlem får du også gunstigere pris på det du måtte trenge av turutstyr til høstturen!

Høst ved Øitangen.
Høst ved Øitangen. Foto: Ruth Ellegård