Er du mellom 16-26 år? Bli med i DNT Ung da vel!

Foto: Bjørn Harry Schønhaug

DNT Ung er et tilbud for turinteresserte mellom 16-26 år som finner glede i turer og aktiviteter, og godt sammhold.

Turprogrammene til DNT Ung Telemark er svært varierte og kan vare opptil flere dager med forskjellige aktiviteter, nye venner og masse god stemning. Turene og aktivitetene arrangeres av ungdom, for ungdom og neste tur er allerede planlagt 18.september!

Denne turen går til Telemarks tak, Gaustatoppen, der det blir fottur til toppen, utsikt over 1/6 av Norge, kveldskos og overnatting på Gaustatoppen turisthytte.

Du kan lese mer om turen her:https://telemark.dnt.no/aktiviteter/123351/885209/

DNT Ung ønsker deg hjertelig velkommen og håper at DU også vil være med oss på tur!

Les mer om DNT Ung Telemark her!

Mer oppdatert info, og bilder fra aktivitetene finner du på DNT Ung Telemark sine sosiale plattformer: Instagram og Facebook

Basecamp 2020
Basecamp 2020 Foto: DNT Ung Telemark Facebookside

Basecamp i Bø 2020:

Detta var en kjempe fin tur med 13 deltakere i Bø kommune. Her fikk vi prøvd ut litt av hvert⛺

Første dagen hadde vi kanopadling. Deltakerne ble kjent, kanoene velta og humøret var på topp. Om kveldene hadde vi bålkos med deilig mat 🛶🔥🙋‍♀️🙋‍♂️

Andre dagen tokk vi turen på hesteryggen. Ingen falt av, alle hadde det kjempe moro 🐴🏇

Tredje dagen tokk vi turen opp i høyden der vi klatret ute på fjell. Her fekk deltakerne rapelere og finne fram styrken i hele kroppen 🧗‍♂️🧗‍♀️💪

Gjennom oppholdet har alle kost seg masse med sol og nye venner. Bli med neste gang du også!!!☀️❤❤

Hentet fra DNT Ung Telemark sin Facebookside

Ungdomsmedlemmer i DNT får rimelig medlemskap og mange økonomiske fordeler, blant annet rimelige opphold på våre hytter og subsidierte turer, kurs og arrangementer (se oversikten her)

Skrevet av Mina Borgejordet Simones 22. august 2020