Bli med på fellestur!

Foto: Thor Olav Sørensen

Selv om Covid-19 prøver å spenne bein på sosiale aktiviteter for tiden, er det fortsatt mulig å bli med på fellestur med DNT Telemark – med en meters avstand og håndsprit i sekken.

Klikk på knappen over eller på «Turkalender» i menyen. Da vil du få opp en oversikt over alle kommende fellesturer med DNT Telemark. Her kan du velge forskjellige filtre for å finne turer tilpasset deg. 

Kanskje du kan tenke deg å bli med på Topp7 - fra Skien til Porsgrunn over sju topper 5. september? Eller kanskje du vil oppleve skuespiller Jeanne Bøe fremføre Ibsen i det fri? Og hvis en hytte-til-hytteur kan friste, arrangeres det en rundtur i Sauheradfjella 11. - 13. september. Ikke minst er det 6. september selveste Kom deg ut-dagen! Da skal friluftslivet feires, og du kan klikke her ​​​​​​​for å holde deg oppdatert om tilbud denne dagen. 

Det finnes altså turer for enhver smak, alder og ferdighetsnivå, som arrangeres av de frivillige i DNT Telemarks mange turlag. Kanskje du har lyst til å bli turleder og arrangere en tur du også? Da kan du sjekke ut DNTs turlederstige og bli med på et av ambassadørkursene vi skal holde i løpet av høsten.

Fra fellestur med Notodden Turlag.
Fra fellestur med Notodden Turlag. Foto: Thor Olav Sørensen

Ta gjerne kontakt med oss på tursenteret i Skien om du lurer på noe!

Skrevet av Katrine Tellsgård 25. august 2020