Klart det går Telemark på Kalhovd ref.

Sted og omgivelser kunne ikke vært bedre da Klart det går-gjengen inntok Kalhovd sist helg 25-27.september. 

Med høstfargene på sitt beste og kveldssol fikk vi et vakkert skue over Kalhovdfjorden da vi kom opp fredag kveld. Med fine værmeldinger lå alt tilrette for en fin helg. At flere av deltagerne ikke hadde vært på Kalhovd før gjorde det ekstra spennende for noen. Og ingenting stopper Klart det går- gjengen når de først legger i vei. Med sekk på ryggen, litt støtte og staver til hjelp, kom alle opp på toppen bak hytta. Jubel, dans og gratulasjoner måtte til! For det var slettes ingen selvfølge at alle skulle komme opp. Med ulik grad av funksjonsnedsettelser hos deltagerne, er det stor utfordring å gå i så ulendt og bratt terreng. Litt kald vind på toppen gjorde slettes ikke noe, humøret var på topp blant de 8 deltagerne. Vi klarte det!

Etter tur på formiddagen var det hundespannkjøring med vogner som ventet. På andre siden av fjorden, mot Strengen, ventet 16 hunder på å få løpe avgårde. Kari og Ulf Hope som er erfarne hundekjørere fra Atrå, stilte opp med to spann. De fikk også hjelp fra sønnen Heine og hundekjører Lasse Gjerde fra Kongsberg. Hver deltager fikk en fin tur innover vidda på 5 km. Dette ble en super aktivitet med litt fart og spenning!

Med hyggelig vertskap på hytta, nydelig mat, flott natur, latter og moro blant gjengen, ble det en innholdsrik og fin helg. Noen ville gjerne være lengre på søndag og i alle fall komme tilbake ved en senere anledning.

Vi var heldige som fikk være på Kalhovd den siste helga før sessongstenging, og det kan godt være Klart det går tar turen igjen også neste år.

Takk til deltagere, hjelpere, vertskap og hundekjørere for en minnerik helg på høstfjellet!