Drømmejobben på Mårbu Turisthytte

DNT Drammen og Omegn søker etter nytt vertskap på Mårbu Turisthytte på Hardangervidda.

Vi søker etter den perfekte kandidaten til å drifte denne spennende hytta.

Ønsker du å leve ut drømmen om en jobb i fjellet? Nå har du sjansen til drive den betjente DNT-hytta Mårbu på Hardangervidda. Mårbu ligger fantastisk til ved Mårfjorden og er et populært reisemål både sommer og vinter med stigende besøkstall.

Se stillingsannonsen på finn.no

Finn koden er 64845656

Vertskapet på våre hytter er sentrale for gjestenes opplevelse av oppholdet på hytta. Vi søker etter deg som ønsker å gi våre gjester en gjennomført god opplevelse og å være med å videreutvikle tilbudet. Som vertskap på en av våre hytter får du ta del i gjestenes glede over å ferdes i fjellet og en umiddelbar respons på jobben du gjør.

DNT Drammen og Omegn er en forening i utvikling og er den femte største medlemsforeningen i Den Norske Turistforening med ca. 10 000 medlemmer. Foreningen driver turisthytter, merker ruter sommer og vinter, arrangerer turer og kurs, driver informasjons- og naturvernarbeid og arbeider for sikkerhet i skog og fjell. DNT Drammen har 3 betjente hytter.

VERTSKAP PÅ MÅRBU TURISTHYTTE

Vårt vertskap på Mårbu slutter, og vi søker etter Deres etterfølger fra og med vintersesongen 2016. Mårbu ligger ved Mårvannet på Hardangervidda i Tinn kommune. Hytta har aggregatdrift og 46 gjestesenger i 2- og 4- sengs rom. De siste åra har vi hatt mellom 2700 og 2900 overnattinger pr år, hvorav ca. 800 er i vintersesongen. Sommersesongen er normalt fra siste helga i juni til midt i september. Vintersesongen er normalt påskeuka pluss en eller to uker avhengig av når påsken er. Varetransport vinterstid skjer med beltegående kjøretøy fra Imingen, og med båt fra Synken om sommeren.

Vi ønsker at vårt vertskap skal:

• Være initiativrik og opptatt av god service og kundebehandling
  • Beherske lederegenskaper og trives med mennesker rundt deg
  • Beherske daglig drift av tekniske anlegg på en turisthytte
  • Ha erfaring med økonomi og administrasjon
  • Ha erfaring fra drift av turisthytter, reiseliv mv.
  • Ha evne, vilje og utholdenhet til å stå på i perioder med mange gjester
  • Ha erfaring med å ferdes i fjellet til alle årstider og generelt friluftsliv
  • Like varierte oppgaver i en travel hverdag
  • Være en god representant for DNT i fjellet

DNT Drammen arbeider aktivt med å utvikle mattilbudet på hyttene, bla gjennom et ’’Lokal Mat prosjekt’’ hvor lokale mattradisjoner og lokale råvarer fremheves. Søkernes kunnskap om drift av storkjøkken, erfaring som kokk og utvikling av mattilbudet, vil bli lagt vekt på ved vurdering av søkerne. Par oppfordres til å søke, men ingen krav.

Som vertskap på Mårbu er du selvstendig næringsdrivende med stor frihet til å utvikle hytta videre og skape din egen hverdag. Det er 3-4 ansatte på hytta i høysesong.

Befaring på Mårbu vil bli vurdert av DNT Drammen i forbindelse med intervju med aktuelle kandidater.

Nærmere opplysninger om stillingen fåes ved henvendelse til daglig leder Simon Torgersen, simon@dntdrammen.no  mobil: 906 23 440 eller Drift- og markedssjef Johan Fegri, johan@dntdrammen.no mobil: 913 50 764.

Søknad merkes med «Vertskap Mårbu»

Se også våre nettsider www.dntdrammen.no

Attester, referanser og vitnemål taes med til et eventuelt intervju

Søknadsfrist er 18.10.2015.