Vinterferie, hyttekos og turer

Vaffelsalg ut av vinduet:-)
Vaffelsalg ut av vinduet:-) Foto: Silje Tollefsen

Ingen grunn til å sitte inne og hjemme i vinterferien:-)  Fugleleiken har åpent alle dager i vinterferien, med vaffelsalg ut av vinduet.  Ønsker du å leie rimelig og god overnatting, har vi fortsatt ledige perioder på forskjellige markahytter i nærområdet.

Yr.no melder om overskyet og plussgrader til uka, men det er mye snø på Svanstul og veldig gode oppkjørte løyper.  Finn frem passende smøring, og ta dere en skitur i marka, her er det meldt påskevær.  

Hvis en koselig hyttetur skulle friste så har vi fortsatt noen ledige perioder nå de første dagene/ukene, bare å gå inn på våre hjemmesider og sjekke ut aktuelle hytter og se om den er ledig i ønsket periode.  Både booking og betaling ordnes nå selv på nettet, og tilsvarende kan man nå også booke av elektronisk om noe skulle komme i veien for oppholdet.

For vinterferien har vi fortsatt noe ledig for overnatting eks.
Flekkerhytta: 19.-22feburar, 26.-6.mars
Fugleleiken : 28feburar- 5.mars
Kalhovd ubetjent: 19.februar- 4.mars
Solumhytta: uke 9
Sommerseter: uke 8 og 9

På Øitangen (Jomfruland)
Forvalterboligen: 19.-20feburar, 22.-25 februar, + hele uke 9
Låven både uke 8 og 9

Uansett om dere skal være hjemme eller på hyttetur, så har vi mange gode og inspirerende turbøker til salgs på Tursenteret.  Kom gjerne innom og ta en titt.   Boken "På tur Telemark, fra Jomfruland til Gaustatoppen", som vi ble utsolgt for før jul, har vi nå fått tilbake blant annet.  Ellers har vi en spennende og inspirerende bok om "Hemmelige hytter i Norge", ete ute, sove ute og ikke minst "Skikompis", som er den nyeste oppdaterte boken om sikker ferdsel i vinterfjellet.  

Spennende bøker til salgs i Tursenteret
Spennende bøker til salgs i Tursenteret Foto: Tore Blaschek

Er dere lei snø, kulde, slaps og vinteraktiviteter, kan dere ta dere en kjøretur til Langesund og Bamble og kose dere på kyststien.  Med den varmen som meldes kan man forvente at det ikke vil være så mye snø igjen langs kysten i neste uke og plutselig kommer kanskje sola innom.  Alt kan skje, kos dere på tur. 

Foto: Steinar Skilhagen

Skrevet av Tore Blaschek 17. februar 2021