En uke igjen til Kom deg ut-dagen!

Foto: Marius Dalseg Sætre

Søndag 05.september er det tid for den nasjonale turdagen - Kom deg ut! Vi arrangerer aktiviteter for store og små i hele Telemark.

Vi sparker igang Friluftslivets uke allerede lørdag 4.september med #nattinaturen. Da inviteres både store og små til å overnatte ute! I Siljan blir det fellesovernatting ved Gorningen for alle som vil være med fra lørdag til søndag. På søndag som er selve Kom deg ut-dagen blir det guidet tur med Siljan Historielag, fiske med Siljan JJF,og man kan treffe Siljan Røde Kors og Geoparken. 

Barnas turlag i Bamble inviterer til overnatting på Øitangen og på Lifjell blir det Tre-topper tur. Med Seljord turlag og Barnas turlag Kviteseid kan man være med på sauesanking når sauene kommer ned fra beite. Det er med andre ord mye som skjer, og våre frivillige gleder seg til å gi en smakebit på alt det spennende man kan oppleve i naturen.

Vi håper så mange som mulig vil være med å feire den nasjonale turdagen sammen med oss, og at dette blir starten på en fin turhøst for mange!

Skrevet av Helga Drøyli 29. august 2021