Møt psykolog med sovepose

Muligheter for bading og badstue i vakre omgivelser i Vrådal.
Muligheter for bading og badstue i vakre omgivelser i Vrådal. Foto: Solveig Rauan Holten

Det er bare en uke igjen til årets lokallagssamling går av stabelen i Vrådal, men det er fortsatt mulig å melde seg på! 

Vi gleder oss til en hyggelig og lærerik helg i Vrådal. I løpet av helga kan du delta på sesjoner med fokus på frivillighet - frivilligsystemet og frivilligreisen, eller samhandling og felles utvikling – DNT Vestfold og Telemark, med fokus på suksesshistorier og utfordringer. Uansett hvilken du velger kan vi love gode historier og inspirasjon! 

På kvelden får vi besøk av Johanne Refseth, bedre kjent som Psykolog med sovepose. Hun skal holde foredraget "Naturen som lykkepille", der hun går dypere inn i friluftsliv og psykisk helse. Funker naturen bedre enn lykkepiller og når trenger vi noe annet enn natur for å finne ro i sjelen? Johanne Refseth er kjent som en motiverende og inspirerende foredragsholder som formidler alt fra psykologi til natur og uteliv på en morsom og engasjerende måte. Dette bør du få med deg! 

På søndag morgen inviterer DNT Ung alle som vil være med på bading og badstu. Nyt et morgenbad mens solen står opp før du går inn og varmer deg i badstuen med nydelig utsikt over innsjøen Nisser. 

Det er også fortsatt ledige plasser på ambassadørkurset fredag ettermiddag. Her vil vår dyktige kursholder gi deg en god introduksjon til DNT og foreningens arbeid. Kurset gir deg muligheten til å fortsette på turlederstigen til DNT for å bli turleder. 
Meld deg på kurset her

Skrevet av Guro Vassbotn Skaara 22. oktober 2021