Adventskalender luke 10

Foto: Marius Dalseg Sætre

Vil du gi en gave som varer?

Gi et DNT-medlemskap og en tur i julegave!

Hva med å ta med en du er glad i, på en ordentlig blåtur?

Du velger turmålet. Finn noe du tror kan passe for dere begge! Turen trenger absolutt ikke skje midtvinters, men sett gjerne datoen nå - så dere kan sette det i kalenderen. Da er det bare å begynne å glede seg!

• Ettermiddagstur på ski i januar-mørket, med kakao og hodelykt

• Langhelg med telt og primus på Hardangervidda i sommer

• Ute-middag over bålet! Lag gjerne ei gryte ferdig før du drar. Husk varme klær, og noe å sitte på - her er kosen viktigst!

• En søndagstur i et helt nytt område. Nærturer finner du her - har du noen gang prøvd en nærtur litt lengre unna? Husk god nistepakke.

• Ei mai-natt i hengekøye ved kyststien

• Topptur på ski til Gaustatoppen

(PS: husk å holde målet hemmelig - men gi gjerne ei god pakkeliste når det nærmer seg... Her finner du forslag til pakkelister for sommer,samt lenker videre til lister for både vinter og toppturer!)

Foto: Marius Dalseg Sætre

Ved å gi bort et medlemskap i DNT, gir du et helt år med naturopplevelser.

Vi kaller det å "gi et godt nytt år til jul".

Med medlemskapet støtter man den enorme innsatsen som legges ned av frivillige: tur- og aktivitetsledere, stiryddere og løypemerkere, hyttetilsyn, styremedlemmer, kursholdere og altmulig-menn og -kvinner!

Dessuten får medlemmet ekstra god pris på overnatting på betjente og ubetjente hytter, og deltakelse på kurs, aktiviteter og fellesturer.  Man får som medlem også rabatt i Tursenteret, og på DNTbutikken.no.

Teltnatt på Valleråsen.
Teltnatt på Valleråsen. Foto: Mikel Gonsholt