Ledige hytter kommende helger

Himingsjå, med Slettefjell i det fjerne.
Himingsjå, med Slettefjell i det fjerne. Foto: Thor Olav Sørensen

Har du en ledig helg i tida som kommer, og kan tenke deg en hyttetur på ei ubetjent DNT-hytte? Her er ei fersk oversikt over ledige hytter fram mot påske.

Denne oversikten viser kapasitet i helgene. Lurer du på hva som er ledig i ukedagene, klikk deg inn på kalenderen via lenken til bestilling, eller kontakt oss i Tursenteret i Skien.

Himingsjå (Lifjell)

Romslige Himingsjå Turisthytte ligger fint plassert nord på Lifjell. Hytta har 28 senger fordelt på 5 rom + hems, og man bestiller én seng per person i følget.

Helger med ledig kapasitet på Himingsjå:
8.-10. april
   begynner å fylles opp!

I påskeuka er det foreløpig mye ledig.

Sommerseter (Luksefjell)

Sommerseter består av to koselige hytter beliggende ikke langt fra den populære Steinbruløypa i Luksefjell. Her kan du nyte roen foran peisovnen etter en god skitur!

Foreningshytta har 5 sengeplasser, Stallen har 7. Fram til 1. mai booker man hele hytta.

Helger med ledig kapasitet på Sommerseter:
1.-3. april
Påska: fremdeles mye ledig!

Øitangen (Jomfruland)

Mange kjenner Jomfruland best som en sommerdestinasjon, men øya er fantastisk hele året. På Øitangen kommer også våren tidlig, om du føler deg ferdig med vinteren!

På Øitangen kan du bestille enten hel hytte (Forvalterboligen, Hovedhuset og Sjøbua) eller per seng i Låven.

Helger med ledig kapasitet på Øitangen:
1.-3. april
Påska: noe ledig i starten av uke 15 - ellers fullt.

Flekkerhytta (Svanstul)

Et steinkast fra parkeringsplassen på Svanstul finner du Flekkerhytta. Super beliggenhet om dere ikke vil eller kan gå så langt for å komme fram! Soveplass til 6, man booker hele hytta.

Ledige helger på Flekkerhytta:
Påska
: foreløpig ledig!

Solumhytta (Luksefjell/Skrim)

Også Solumhytta er godt egna for besøk vinterstid! Hit kan du gå på ski fra Sommerseter, og for eksempel fortsette videre inn mot Skrimfjella neste dag. Benytt sjansen før snøen forsvinner!

Solumhytta har soveplass til 7 + 2 i annekset. Man bestiller hele hytta frem til 1. mai.

Ledige helger på Solumhytta:
Påska: foreløpig ledig!

Køyeseng på Himingsjå.
Køyeseng på Himingsjå. Foto: Thor Olav Sørensen
Sommerseter.
Sommerseter. Foto: DNT Telemark
Foto: Ruth Ellegård
Flekkerhytta på Svanstul.
Flekkerhytta på Svanstul. Foto: Preben Herregården
Solumhytta.
Solumhytta. Foto: Robin Johnsen

Hyttene våre holdes vedlike av frivillige hyttetilsyn. De maler, snekrer, kløyver ved, vasker, tømmer utedo og ser til at hytta er i god stand.

Som medlem i DNT støtter du dette dugnadsarbeidet.

Til gjengjeld får du som DNT-medlem rabatt på overnatting. Prisene ser du ved å følge lenkene til bestilling.

Skrevet av Helga Drøyli 18. mars 2022