Overnatt på flotte Mule Varde i vår

Foto: Marius Dalseg, DNT

Drømmer du om en natt eller en helg ved kysten i vår? Da er DNT-hytta på Mule Varde kanskje midt i blinken for deg. Hytta åpner endelig for sesongen, og vi har fortsatt mange ledige dager for booking i mai.
Her er du omringet av flott natur, fine bademuligheter, samt et hav av flotte turmuligheter i nærområdet.

Mule Varde er en kystledhytte ved vakre Eidangerfjorden. Turisthytta er en av flere bygninger på det gamle herskapelige landstedet Mule Varde. Hytta har et soverom på hems/2.etg. med 6 senger totalt. Perfekt for en familie. Godt utstyrt kjøkken, spisebord og stue, samt kulegrill til utendørs bruk. Vann er innlagt, og i tilbygget finnes dusj og WC. Sengetøy må medbringes.

Foto: Marius Dalseg, DNT

Hele hytta bookes i sin helhet. Det er også mulighet til å sette opp ett telt utenfor hytta dersom man booker den.

Pris for 2022:
Medlem:
Ikke-medlem: 1650,-

Ledige datoer i mai:
​​​​​​​02.05 - 13.05

Foto: Marius Dalseg, DNT

Kuskeboligen er nylig restaurert med moderne fasiliteter stue, kjøkken og dusj/wc og med 6 senger på hemsen i 2. et. Den leies i sommersesongen ut som kystledhytte. Hytta ligger for seg selv på eiendommen og bare et steinkast fra sjøen. Fine bade- og fiskemuligheter, og en rekke turmuligheter i nærområder rundt. Hytta er tilknyttet kyststien mot Brevik.

Foto: Marius Dalseg, DNT

Lysthus, badehus, lekestue og den restaurerte kuskeboligen ligger rundt om på den 40-50 mål store eiendommen i dag. Et spennende lite skogsområde sammen med delvis opparbeidet park utgjør hyttas omgivelser. Her er også to små badestrender og en rekke fiskeplasser langs kystlinjen. Du kan lese mer om hytta her

Skrevet av Christine Øien 23. april 2022