DNT Ung's basecamp i evje

Foto: Anders Lindheim

Uke 29 var vår DNT ung-gruppe på BaseCamp i Evje. Her opplevde de blant annet klatrepark, lazer tag, SUP-brett og rafting.

Dag 1: Besto av en 3 timers lang busstur fra Skien til Evje. Da vi kom fram, fikk vi en breefing om hva som skulle skje og sjekket inn i hyttene. Videre var det middag og dessert. Her ble det bursdagssang for en av deltakerne og god stemning. Så var det kvelden, med avslapping og oppladning til en super dag.

Dag 2: Vi startet dagen tidlig med god frokost med nybakte brød før vi gikk igang med aktivitetene. Vi startet med teambuilding. Her var det mye variert, noen lette men også noen krevende oppgaver som krevde konsentrasjon. Etter dette spiste vi lunsj før vi gikk i gang med aktivitet nr. 2 for dagen; SUP. SUP står for Stand Up Paddle surfing. Vi trente først teknikk og hadde så noen leker etter det. 

Dag 3: Var samme start på dagen før vi gikk ut og møtte instruktøren for klatring. Han ga oss en kjapp og grundig inføring i utstyret vi skulle bruke. Så var det bare "tut og kjør". Det var zip-lines, basehopp og mye mer. Etter dette spiste vi en liten lunsj, før vi spilte lazer tag. Dette var turens store overraskelse. Dette var både gøy, sosialt og ikke minst en mildere verson av paintball.

Foto: Anders Lindheim

Dag 4: Dette var den siste dagen. Startet med å rydde ut av hyttene og pakke sammen. Videre var det frokost og og utsjekk. Senere var det intoduskjon til rafting. Her fikk vi utstyr og ble kjørt til toppen av elvestryket. Guiden vår var svært kompetent og lærte oss noen kommandoer og sikkerhetstiltak. Så var det ut i elva. Vi rafta ned to ganger, hvor vi en av gangene prøvde å surfe på bølgene. Etter dette var det den tunge bussturen hjem. Noe som på en måte var fint for da staretet det å regne.

Foto: Anders Lindheim