Nå svinger det seg for DNT ung Gautefall

DNT ung Gautefall holdt sitt første styremøte mandag 8. februar på Drangedal aktivitetshus. Nå er ungdomsgruppa i Gautefall i full gang med å planlegge sesongens turer. 

På agendaen denne kvelden sto retningslinjer og rollefordelinger for styremedlemmene, valg og konstituering av styret, rammevilkår for gruppa, turprogram og verving av ny medlemmer. 

Styret er satt

Sara Østland Holte ble valgt til leder og Øydis Callaerts til sektretær i DNT ung Gautefall. Sammen med resten av styret Michelle Madelen Samuelsen, Monica Eneberg Aase, Sam Sam Mohamud, Astrid Johanne Bastnes, Sahara Ibrahim, June Dahlin, Hedda Øygaarden og Mikke Skretteberg ønsker de å ha fokus på lojalitet og engasjert ungdommer mellom 12-18 åringer. 

Foreldrerepresentanter: Terje Øygaarde, Gunn Marit Sand Hagen, Karlien De Schuyteneer.

To aktiviteter i måneden

Den ferske ungdomsgruppa har sett for seg at de vil arrangere to aktiviteter og ett styremøte i måneden. De ser for seg en base på bygdetun i Drangedal. 

Lørdag 5. mars braker det løs med første aktiviteten til DNT ung Gautefall, hvor alle engasjerer seg og bidrar til å få en kul utedag fra klokken 12-17.00. Utover dette har de satt opp aktiviteter som utekino, topptur, mørketur og klatrekurs. 

Hele aktivitetslisten fram til sommeren vil bli lagt ut på nett og facebooksiden til DNT ung Gautefall når den er klar. Følg gruppa du også! 

Skrevet av Hanne Findal 12. februar 2016