Flere flotte ungdomsturer i høst

Her er det plass til flere! Bli med oss, du óg!
Her er det plass til flere! Bli med oss, du óg! Foto: Karlien De Schuyteneer

DNT UNG Gautefall har nå eksistert i snart 10 måneder. Vi hadde en knallstart med åpningsaktivitet på Knarren, hvor over 20 deltakere stilte opp. Siden har noen falt fra, og andre har kommet til. Vi har hatt kajakkurs, påsketur til Henseidvannet, overnattingstur ved Tjennhuken, orienteringstur i mørket, topptur med natursti, utendørs nattkino, masse sprell og moro!

Tekst og foto: Karlien De Schuyteneer


DNT UNG Gautefall har som målgruppe alle som er 12 år eller eldre og interessert i friluftsliv. En behøver ikke å være så sprek for å bli med oss. Er du glad i å lage mat på bål, bli kjent med andre mennesker, leke i og med naturen, gå turer sammen med jevnaldrende, fryse litt og varme seg ved bålet igjen, så må du absolutt bli med oss!  Aktivitetene våre er spennende, varierende og åpen for alle.

Høstmeny

Tirsdag 1. november tar vi en tur til Drangedal skytesenter i Fjerdingsmyrdalen, hvor Drangedal jeger- og fiskerforening skal lære oss å skyte leirdue! Oppmøte kl. 15.00. De som trenger skyss må si ifra. Det er mulighet å låne våpen. Ta med øreklokker hvis du har.

Fredag 4. november blir det topptur til Braknesheia. Vi fyrer bål på toppen. Så ta med mat og drikke. Husk lommelykt. Vi reiser fra idrettshallen kl.16.00.

Fredag 18. november skal vi utfordre oss selv! Da tar vi en overnattingstur til Rønnomdalen. Vi ligger i gapahuken og tar med oss lavvo. Alle tar med egen mat og drikke. Overraskelser blir det garantert for alle tøffinger som våger å bli med oss!

Lørdag 17. desember blir det en annerledes juleavslutning i det fri på Bygdetunet. Her må du melde deg på, siden vi skal ha litt mat. Pris kr. 100.

Bildetekst:

Her er det plass til flere! Bli med oss, du óg!

Skrevet av Mikel Gonsholt 28. oktober 2016