Søker frivillighetskoordinatorer

Foto: Bjørn Harry Schønhaug

Har du pågangsmot og lyst til å formidle friluftsglede og tilrettelegge for frivillig arbeid? Vi søker to nye medarbeidere!

Norge kan tjene milliarder på å få folk opp av sofaen. Rapporten Samfunnsøkonomiske virkninger av friluftsliv fra Vista Analyse slår fast at 80 milliarder kroner kan hentes ut i årlig gevinst ved å få flere nordmenn aktive på fritiden. Halvparten (40 milliarder) av gevinsten hentes ved at dagens barn og unge vil få et bedre voksenliv, mindre preget av livsstilssykdommer. Forskning viser også at friluftsliv er foretrukken aktivitet blandt 80% av befolkningen, og at frivillighetens egenart forebygger utenforskap.

Derfor søker vi nå to frivillighetskoordinatorer som kan hjelpe oss å bli best på frivillighet og friluftsliv. En stilling med fokus på DNT Ung, og en stilling med fokus på administrasjon og frivillighetsoppfølging.

Målet er å rekruttere og utvikle fremtidens frivillighet, slik at vi får flere ut på tur.

En rolle i Team DNT Telemark krever stor grad av selvstendighet, gjennomføringskraft og samarbeidsevne. Reisevirksomhet og hektiske dager må påregnes. Dette er jobben for deg som har pågangsmot og som ønsker å formidle gleden ved frivillig arbeid og naturopplevelser for livet. DNTs verdisett bør falle naturlig for deg.

• Prosjektledelse og utvikling.
  • Skape lokalt engasjement, veilede og motivere frivilligheten.
  • Bistå i andre avdelinger ved sykdom, ferier og behov
  • Bindeledd og sparringspartner mellom offentlig og frivillig sektor.
  • Diverse administrasjonsarbeid, medlems- og frivillighetsservice
  • Tilskuddssøknader og rapporteringer for eget prosjekt samt andre prosjekter.

Vi legger vekt på:

• Personlig egnethet, du må kunne forstå og motivere frivilligheten.
  • Kompetanse innen motivasjons- og utviklingsarbeid
  • Kunnskap om prosjektarbeid og tilskuddsordninger
  • Forståelse for offentlig samskapnig og frivillig utvikling i kommunene.
  • Fleksibel, selvstendig og gode samarbeidsevner
  • Evne til å bygge gode relasjoner til de frivillige

Vi kan tilby:

• 100% treårig prosjektstilling, med mulighet for fast stilling
  • Lønn etter avtale
  • Varierte og spennende arbeidsdager i godt arbeidsmiljø med gode kolleger og engasjerte frivillige.

Søknad med CV sendes via Finn.no sitt søknadssenter

For ytterligere informasjon kontakt Jon Atle Holmberg

TLF: 906 51 344.

Søknadsfrist: snarest, senest 10. mars

Tiltredelse: snarest.

Om DNT Telemark

DNT Telemark ble stiftet i 1887, og er regionens største friluftslivsorganisasjon. Vi har aktivitet i hele Telemark for alle aldersgrupper, herunder løypemerking og drift av Turisthytter. Tilrettelegging for frivillighet og formidling av friluftslivsaktivitet og kompetanse er våre viktigste oppgaver. Målsettingen er å få flest mulig ut på tur, og å fremme enkelt friluftsliv. Vi er tilsluttet Den Norske Turistforening (DNT) og har kontor i Skien.

Bli med på å gjøre det enda lettere å være frivillig hos oss.
Bli med på å gjøre det enda lettere å være frivillig hos oss. Foto: Joakim Kalvatn Larsen

Skrevet av Katrine Tellsgård 27. februar 2020