Familievennlig tur til Dansarsteinen

Dansarsteinen ligger klar til en svingom.
Dansarsteinen ligger klar til en svingom. Foto: Katrine Tellsgård

Se hit alle barnefamilier! Her kommer et skikkelig flott og familievennlig turtips i Vinje!

På Kvambekk finner dere en flott, liten tur med et stilig turmål - nemilg "Dansarsteinen". Turens mål er fra gammelt av benytta som danseplatting og "sommerpub" for hjuringene og budeiene på setrene i nærområdet. 

Denne turen er godt merka, og det er god plass til å parkere ved startpunktet. Stien starter med lett stigning gjennom bjørgeskog og over myrer, før det blir litt mer stigning mot toppen. Turen til topps tar kun 30 minutter, så dette er en tur de minste også vil ha glede av. 

Turen er lettgått og godt merka. Foto: Katrine Tellsgård

Her spilles det opp til dans. Foto: Mirjam Schade

Husk å holde varmen med gode plagg på turen. På vårt tursenter i Skien finner du både brukte klær på Vipps-stativet og nye klær i butikken. Alle medlemmer får 15 % rabatt på alle våre produkter.

Nibba-jakka fra Devold er et mellomplagg vi varmt kan anbefale. Jakka egner seg godt som mellomlag ute på tur og som koseplagg inne. Den børstede innsiden gjør jakka veldig god og myk, i tillegg til å varme godt.

Nibba-jakka er perfekt som mellomplagg.
Nibba-jakka er perfekt som mellomplagg. Foto: Katrine Tellsgård

Om du allerede har gode plagg som bare kunne trengt litt kjærlighet, om du vil selge gamle plagg eller låne til din neste tur, finner du mange gode tips ved å klikke på knappene under.

Skrevet av Katrine Tellsgård 12. desember 2020