Barnas Turlag 

Foto: Mirjam Schade

Det er gøy å komme ut i skog og mark, treffe lemen på fjellet, utforske vann, sjø med dyreliv og få sand mellom tærne! Ingenting smaker bedre enn selvplukkede, nyrørte bær på brødskiva eller pannekaka!

Bli med Barnas Turlag på tur og opplev spenningen med å være på tur i mørket eller å krype ned i soveposen i en lavvo eller en hytte etter en innholdsrik dag!

Ta gjerne med besteforeldre, tanter og onkler, eller nabobarna.

Vi arrangerer turer med ulikt innhold og varighet, fra trilleturer for hjemmeværende til flere dagers turer med overnatting i lavvo. Sjekk programmet og finn en tur som passer for dere.

Barnas Turlag er turistforeningens tilbud til barn fra 0 til 12 år og deres familier. Vi ønsker å få deg med på turer og arrangementer for å vise mangfoldet i det å bruke naturen. Det er ikke alltid nødvendig å gå så langt! Noen ganger finnes de mest spennende opplevelsene i vårt nærmiljø.  

Turtips 

DNT har på sine hjemmesider samlet gode råd og tips for en vellykket tur med barn i naturen. Her kan du få råd om alt fra mat, til turlengde, turområde, turaktivitet og turutstyr. Sjekk informasjonen på denne linken.

Foto: Eirin Frantzen
Turbo

Turbo er Barnas Turlags maskot. Han er alltid med oss på tur. ​​​​​​​Nå har Turbo fått sine egne sanger, og en helt egen dans! Trykk på filmene for både den nasjonale og den lokale Turbosangen.