SjekkUT-appen

Registrer din neste tur i SjekkUT-appen.
Registrer din neste tur i SjekkUT-appen. Foto: Ottar Kaasa

SjekkUT er DNTs digitale turpostkasse. Den er gratis og åpen for alle uavhengig av om man er DNT-medlem eller ikke. Den er tilgjengelig for Iphone og Android i app store eller google play.

Via appen er det blant annet mulig å:

• Se kart som viser hvor du er og turpostene i nærheten
  • Signere den digitale gjesteboka for hver turpost
  • Sjekke inn digitalt på turposten med mobiltelefonen din
  • Se hvor mange og hvilke turposter du har sjekket inn på
  • Ta et bilde av deg selv på turposten og dele på sosiale medier

Når appen er lastet ned er det mulig å legge til ulike lister. Listene er ulike samlinger av turposter som har en sammenheng. Dette kan for eksempel være en liste med toppturer i Kviteseid eller DNT Telemark sine hytter.

Søk opp ulike lister og klikk på "Bli med", da er det mulig å følge lista og la seg inspirere av ulike nye lokale turmuligheter i nærområdet.

Ikke alle turpost beskriver selve turen dit, men da vil det være en link eller en referanse til turforslaget som ligger på UT.no

Flere lister har egne konkurranser eller trekninger hvis man er aktiv og besøker et visst antall poster. Dette kan du lese mere om i beskrivelsene av de enkelte listene.