Ta bussen til bushen i Grenland

Foto: Tommy Olsen

Sommeren står for døren, og for mange små og store betyr det fine turer ut i skog og mark.

Med «Bussen til bushen», kan du komme deg ut til mange spennende turmål i Grenland. Turen begynner ved bussholdeplassene. Der er det god merking fra holdeplassen og ut til merket tursti i skogen og tilbake igjen. Flere av turveiene ligger under 300 meter fra en holdeplass, og mange av disse har vi nå merket og samlet på denne siden slik at du kan komme deg lettere ut på tur.

Farte.no finner du knappen «BusstilBush» Der kan du søke opp de merkede rutene, og så er det bare å se etter turistforeningens røde «T» når du kommer fram.

Du kan også søke etter turtips på UT.no, eller gå inn på en av de røde knappene under for å finne en tur i Bamble, Porsgrunn, Skien eller Siljan som passer deg. Vi har også inkludert stier som ikke vi har merket til, men som er tilgjengelige med buss.

La bilen stå og ta Bussen til bushen!

Foto: Dan Riis

Med bussen til bushen ønsker vi å skape mer nærfriluftsliv og mer miljøvennlig transport. Dette er et tilbud i regi av Bypakke Grenland, DNT Telemark og Farte.no

Takk til Skien Turlag, Siljan Turlag, Bamble Turlag og Porsgrunn og Omegns Turistforening for innspill og dugnadshjelp! DNT Telemark